Format P – Webb- och grafisk design

Ny grafisk profil på Format P

PiaFör några dagar sedan publicerade jag en ny design till min företagssida, Formatp.se. Jag gillar den bättre än den förra (så klart!) och den matchar även mina nya visitkort och den profil jag känner för att hålla just nu.

Mycket av favoritfärgen svart blev det.

Gråskala

Det mesta går i svart, vitt och gråskala, vilket jag gillar väldigt mycket. De produktioner jag visar på sajten kommer då att framträda och lysa desto mer, vilket också är en stor del av tanken.

Känner nog att det snart är dags för en renovering av Piah.se också. Det är svårt att hålla fingrarna borta från att pilla med design. Förnya, förbättra och testa nya grejor är ju vad detta liv går ut på!

formatp_se

Nya visitkort

De nya visitkorten ser ut så här på framsida och baksida. En del kanske tycker det verkar lite ”ego”, men jag tyckte det kändes kul att ha med en bild av mig.

Dels för att det presenterar den som står bakom företaget, men även att bilden är väldigt grafiskt gjord och samtidigt presenterar det jag gör. Bilden är spegelvänd på baksidan och nedtonad för att texten ska synas.

visitkort_framsida  visitkort_baksida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *