Tacksam kropp

Min kropp är så tacksam just nu. Tacksam för att jag tog med den ut på powerwalk/löprunda, istället för att lägga ner den i tv-soffan. Den visar sin tacksamhet genom att helt enkelt må fantastiskt bra.

Ett fint blomspruteliknande regn i luften känns bara välkommet när man jobbat sig varm. Känns faktiskt inte alls så ruskigt som man tror att det ska bli när man tittar på det inifrån stugvärmen.

Varmorangea rosor lyser upp vårt kök just nu. Och där bredvid skymtar ett av inköpen på helgens Antik- och Kuriosamässa i Kista. En 50-tals kaffetermos som vi spanat på ett tag. Jag är lite svag för det där pastelliga i 50-talet märker jag. Det blev några fler inköp, men inte alls så mycket som förra året.

Jag känner mig mer noggrann nu och vet vad jag vill ha. Dessutom finns det kanske en gräns för hur mycket vi har plats för här hemma. Hur mycket jag än vill ha varendaste en av alla fina glasburkar. Jag kan dock stolt berätta att jag gav bort en fin fyraliters glasburk i present den här gången. Även om det sved. Lite. Inte för att goaste Evelina inte skulle vara värd den, utan för att jag är en glasburksnörd av sällan skådat slag.

– – –

Och bästaste mannen hade lämnat en överraskning till mig på köksbordet när jag kom hem idag. En liten tröstpresent för att han ska resa bort ett par dagar med jobbet. Nyfiken? Finns en bild på Instagram, som du hittar här bredvid.

– – –

Vi ses snart igen

~ P ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome