Candy heart

2017-01-20 Kommentarer (0)

~ ♥ ~

De här timmarna jag har på fredagar, alldeles egna timmar att göra vad jag vill med, går alldeles för fort. Jag försvinner så lätt som en plätt in i finputsning av nya fonten, fotoredigering och några textövningar med nya pennor. Provar en ny favorit från ZIG Kuretake där penselspets och bläck tycks göra nästan precis som jag vill.

~ ♥ ~

the D E T A I L S

Bimoji Fude Brush Pen - Pen Store
 

2017

2017-01-13 Kommentarer (0)

~ ♥ ~

Äntligen nytt år, nystart, omstart, what ever. Som att komma ut på andra sidan där ljuset väntar.

Jag plitar på med ny font och har fått lite nya webbuppdrag som jag ska sätta tänderna i så fort jag hinner. Det är alltid på våren det händer.

the D E T A I L S

Ny kalenderstämpel hittas här »

~ ♥ ~

 

Christmas 2016

2016-12-27 Kommentarer (0)

~ ♥ ~

En liten julhälsning så här efter julhelgen. Lite så har det känts den här gången, som att jag legat steget efter hela tiden. Jag tror att till och med herr Kanin har fått känna av julstressen – han har varit mig hack i häl hela tiden nu när jag flängt hit och dit. Vi har det normalt stilla och lugnt här hemma och flår inte direkt runt som vi gjort de här dagarna. Klart han har funderat över vad som pågått.

the D E T A I L S

Kalenderljus - Granit
Vinglas - Lovisa (säljs inte längre)
Tallrikar - Marianas keramik
Hand lettering "God Jul" & "Välkommen" - My own

~ ♥ ~

 

Normality

2016-12-10 Kommentarer (0)

kitchen_window_161209

ironcage_bracelet_2b

ironcage_bracelet_3b

ironcage_bracelet

stuff_3

normality

~ New font in the making ~

~ ♥ ~

En helg (som förra helgen) där vi knappt sätter ner fötterna hemma mer än någon timme här och där, är mer eller mindre katastrof för min sinnesro. Andningen tvingar sig högt upp till ytan och känslan av panik invaderar mig. Ibland undrar jag om jag håller på att utveckla någon sorts social fobi (?). Idag tar jag mig en helt egen lördag – bästa återhämtningen.

 

~ ♥ ~

P

the D E T A I L S

Iron Cage Bracelet - Anu Tera design
 Svart tvål & Lipbalm - Sisters Of The Black Moon
 Väska i läder - Granit

 

Liknande på Aspellhome.se

 

A view

2016-11-19 Kommentarer (0)

studio_161030

be_cool

slanda_kopp_smoke

slanda_kopp

studio_lights

~ ♥ ~

Efter en intensiv tid i speldimman, i en låtsasvärld utan slut, försöker jag nu få något kreativt gjort varje dag. Sömnens årstid är också här, den tid då jag bara vill sova och det aldrig tycks tillräckligt. Soffan där vid fönstret drar till sig min blick och ser alltid lika inbjudande ut.

Det här med att kalligrafera och rita bokstäver känns lite nytt och spännande igen. Jag känner mig lyckligt lottad att få uppleva en tidsålder med så mycket bra teknik och hjälpmedel. Ibland tänker jag att det här jag gör just nu med webb och grafisk design var något jag var ämnad att hålla på med sedan lång tid tillbaka. Det har bara vilat och väntat under ytan tills det blev möjligt på det vis det är idag.

~ ♥ ~

Peace

P

 
1 av 621...102030...Slut »