A view

2016-11-19 Kommentarer (0)

studio_161030

be_cool

slanda_kopp_smoke

slanda_kopp

studio_lights

~ ♥ ~

Efter en intensiv tid i speldimman, i en låtsasvärld utan slut, försöker jag nu få något kreativt gjort varje dag. Sömnens årstid är också här, den tid då jag bara vill sova och det aldrig tycks tillräckligt. Soffan där vid fönstret drar till sig min blick och ser alltid lika inbjudande ut.

Det här med att kalligrafera och rita bokstäver känns lite nytt och spännande igen. Jag känner mig lyckligt lottad att få uppleva en tidsålder med så mycket bra teknik och hjälpmedel. Ibland tänker jag att det här jag gör just nu med webb och grafisk design var något jag var ämnad att hålla på med sedan lång tid tillbaka. Det har bara vilat och väntat under ytan tills det blev möjligt på det vis det är idag.

~ ♥ ~

Peace

P

 

Gadgets

2016-10-21 Kommentarer (0)

kraka_sjal

kraka_sjal_2

friday_chalkboard

macabre_gadget_6

macabre_gadget_5

macabre_gadget_1

macabre_gadget_2

~ ♥ ~

 Not everything is white.

~ ♥ ~

the D E T A I L S

Scrap fabric knit scarf - KRAKA apparel
Morion Growth Ring - Macabre gadgets

P

 

Reclaimed

2016-09-11 Kommentarer (0)

reclaimed_2

reclaimed_1

teatime_me

teatime_veranda

teatime

teatime_me_3

teatime_veranda_2

swordswoman_ver3_720

miniverandan_me

~ ♥ ~

Känner mig glad och lugn över att studion åter är en studio och inte ett kombinerat TV-rum. Den numera välkända vyn över lillsoffan och den vita bänken/bordet har återtagit sin forna funktion. Soffan där har alltid fungerat som en återhämtningsplats efter jobbet, en plats där man sitter och läser och tar sitt afternoon tea.

Vardagsrummet har nytt golv, ny soffa och känns (trots den förhållandevis lilla renoveringen) helt och hållet som nytt. Ändå är det på ett sätt ovant att sitta där och se på TV nu helt plötsligt.

Hösten har gjort paus och riktigt varma dagar har förlängt sommaren ytterligare en månad. Båda våra verandor nyttjas flitigt och jag sitter där så ofta jag kan och bara njuter.

~ ♥ ~

the D E T A I L S

Zoe long sleeves - Noctex
Ceramics mug - Form från Skå
LOTR sword 'Andúril' replica - Import from China

P

 

Worn out

2016-08-24 Kommentarer (0)

3roses

roses_in_basket_1

me4_wraps_160819

me_wraps_160819

me2_wraps_160819

me3_wraps_160819

btw

~ ♥ ~

Från vitt till djupaste svart kan det svänga. Jag gillar svart ~ annorlunda ~ och tillåter mig ibland att sväva iväg lite extra. Gärna mot det riktigt mörka, men fortfarande lekfullt och med glimten i ögat. Jag vet att det inte finns några zombies och att fantasy är fiction, men det är en ack så inspirerande värld på många sätt. Men man vet aldrig helt säkert… When the shit hits the fan gäller det att vara redo.

För övrigt känner jag mig som lite av en zombie just nu. Huvudet är som en bisvärm, slutkörd och tömd på energi redan tre veckor efter semestern. Livet är tufft ibland som skoladministratör.

~ ♥ ~

D E T A I L S

Post apocalyptic wraps - TheShadowPixie, Etsy.com

P

 

Hummings and wishes

2016-08-21 Kommentarer (0)

hummingbirdskull

hummingbirdskull_2

hummingbird

pants

edursdotter_3

edursdotter_2

roseinajar

wish_1

wish_2

 

dandelionseed

Sommaren börjar kippa efter andan, men än kan man få uppleva några riktigt sköna dagar. Som idag. En riktig söndagssöndag med pillimasande i egen takt. Massor med fika, mer skörd från lilla planteringen, rosor, och ännu mera fika.

~ ♥ ~

Details:
 Baggy pants - From cheap store in Smögen
 Shell bracelet - Love Warriors
 Hummingbird skull necklace - Erica Weiner
 Glass orb with dandelion seeds - VillaSorgenfrei, Etsy shop
 Arm warmers - Edursdotter

P

 

 
1 av 611...102030...Slut »