Summer mood

2016-06-14 Kommentarer (0)

minihylla2

minihylla

verandamys

smoothie_love

~ ♥ ~

Jag har definitivt gått in i någon sorts summer mood. Att gå till jobbet efter skolavslutningen (när man jobbar på en skola) känns bara det som första steget mot semestern. Steg två är när lärarna slutar. Därefter får vi ca två veckor till i arbetsro där vi förbereder så mycket vi hinner inför hösten. Lagom till den egna ledigheten har man då fått tid på sig att gå ner i det definitiva semesterläget. Skönt!

Efter jobbet tillbringar jag mycket tid i hängstolen med tekopp och magasin. Intill mig har jag min anteckningsbok så att jag kan skriva ner idéer som dyker upp i huvudet. Och alla loppisfynd som jag ska göra.

~ ♥ ~

P

 

May days

2016-05-15 Kommentarer (0)

frulle

~ Smothie & omelette ~

gardinfladder

veranda_1605_3

saftservis

~ Gift from mami ~

veranda_1605_2

plants_1605

albin_1605

veranda_1605

~ ♥ ~

Sandalerna från förra helgen står i hallen och verkar plötsligt helt fel ute, när vi på lördag morgon tittar ut på en snötäckt gräsmatta. P väcker mig och undrar förskräckt om det fallit såna där jättehagel som man läser om ibland. Snön ser lite underlig ut, som om någon spritt ut bomull lite slarvigt. Det visar sig emellertid vara vår nye robotkompis som åkt omkring hela morgonen och snarare plogat än klippt.

Med en skillnad på ca 20 grader lägre får vi den här helgen istället ägna oss åt att elda och hålla värmen. Men vi har ätit vår frukost i uterummet när det varit kallare än så här, så det stoppar oss inte från att avnjuta våra morgnar därute. Även om infravärmen får nyttjas lite extra såna här dagar.

Peace

P

 

Compact living

2016-05-10 Kommentarer (2)

vitsippor_2016

teatime_160505

teatime3_160505

Organic

~ ♥ ~

Allt händer så hiskeligt snabbt nu under de första och riktigt varma vårdagarna. Tussilagon kommer och går på några få dagar och vitsipporna står som spön i backen. Man nästan hör hur det knakar i skott och knoppar där ute i trädgården. Allt medan vi lever compact living här inne i huset och trängs i en minimal soffa om kvällarna framför TV’n.

Mellan webbprojekt och annat försöker jag hinna med att skapa lite för egen del. Har börjat fastna rätt mycket för det här med vektorgrafik nu och har stundtals en del intensiva stunder med Adobe Illustrator. Älskar’t!

~ P ~

 

 

Chaos living

2016-04-29 Kommentarer (0)

tea_set

french_letters_4

french_letters_3

french_letters_1

french_letters_2

♥ ♥ ♥

I Aspell-residenset råder sedan ett par veckor tillbaka ett visst kaos. Vårt boyta har tillfälligt minskat med nästan ett par rum. Vardagsrummet är utrymt och golvet uppbrutet då här ska isoleras och läggas nya golv. Gamla hus lutar sig lätt tillbaka lite med åren, men även det ska riktas och rätas upp så gott det går.

Under tiden har vi kurat in oss med tv och den mindre soffan här i studion. Det går ju det med. Jag får ägna mig åt att arrangera små stillben och fota på den lilla yta jag har för tillfället. Som idag, med de underbara franska breven och dokumenten från Rosies Armoire.

Vendredi

♥ ♥ ♥

~ P ~

 

Holiday report

2016-03-29 Kommentarer (0)

quail_eggs

quail_eggs2

parlhyacint

tulips

webdesign

love

– ♥ –

Den långa påskhelgen är plötsligt över. Fattar inte var all tid tar vägen. Långa stunder av ledigheten har jag i alla fall ägnat åt att jobba med min webbdesignmall och att mobilanpassa Aspellhome.se ytterligare. Gör om, gör bättre. Fattas fortfarande lite pyssel, men det får jag fortsätta med senare. LinkWithin har jag nu fimpat för gott och bytt ut mot ett nytt plugin som jag t.o.m. kunde styla själv. Gillas!

Det är som att jag kommit in i ett flow vad gäller webberiet. Stundtals kan det kännas närmast hopplöst att försöka hänga med i ett område där det hela tiden händer nya saker. Men jag känner verkligen att jag lärt mig mycket nya trix under dessa dagar. Väl investerade timmar för mig.

♥ ♥ ♥

Peace

~ P ~

 
1 av 591...102030...Slut »