Städdag

Förr eller senare tvingas man inse att det är dags att städa huset. Röja runt och förinta de envist groende dammråttorna. Begriper inte hur det kan bli så in i norden dammigt. Så ofta. Men när man ska ha gäster så vill man gärna visa upp den fina sidan av Aspell home. Den som faktiskt finns där under dammlagret.

Städning är inget jag ser fram emot, eftersom jag då måste företa den där förhatliga brottningsmatchen med dammsugaren. Jag trodde att jag avskydde vår långsvansade centraldammsugare, men det är småpotatis mot hur jag känner för den tillfälliga helvetesmaskin vi har just nu. Gah! Min man vet alltför väl hurdan jag blir, så han övertar oftast dammsugandet för husfridens skull. Dammsugare är, vad mig anbelangar, ”evil machines” utsända för att göra livet surt för mig.

Albin deltar oftast med liv och lust i de flesta aktiviteter som sker här hemma. Han springer gärna före, framför fötterna på en, så mer än en gång har det hänt att man kickat iväg honom i omloppsbana runt murstocken. Tur han är mjuk under fossingarna och hasar iväg lite som på hal is.

– – –

Imorgon bitti är det dags för hotellfrukostbjudning här hemma. En sak som vi kört i ca 10 år tillsammans med två andra familjer. Vi turas helt enkelt om att bjuda in till en hejdundrande hotellfrukost. Buffé med allt man kan tänka sig i frukostväg bullas upp och vi äter lääänge och myyycket.

See you =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome