Linnea x 2

linnea borealis

IMG_8603

Linnea

IMG_8618

Linnea

Linnea

Linnea

4 versioner av Linnea

– ♥ –

Av en slump föll det sig så, att jag denna dag (söndag) fotograferade två sorters Linneor. Den första på förmiddagen, bestigandes en liten skogsväg upp till ett utkikstorn. Det är inte ofta man stöter på denna lilla rosa blomma, så det var väl tur att kameran var med.

Den andra Linnean för dagen, var den här tösen som står i en annan sorts blom. Fotograferingen var planerad den här dagen och ännu en gång lyckades jag pricka in precis rätt dag, den sista i den gågna värmeböljan. Det kryllar av vacker natur runt huset de bor i på den gamla hästgården, omgivna av gröna hästhagar. Ett milt kvällsljus silat mellan lätta moln ger också fina fotoförhållanden.

Jag avslutar med att tvinga ut Linnea i hundkexen under det urgamla äppelträdet. Hon fick låna sambons flera nummer för stora gummistövlar för att inte riskera att trampa på något mindre trevligt. I den fina spetsponchon från Free People ser hon ut som en liten älva där ute i det gröna och vita.

Ibland är det svårt när jag sitter och redigerar foton, vilken version jag egentligen tycker bäst om. Lätt att sväva iväg och få flera favoriter. Det brukar ändå, för det mesta, sluta med svart-vitt/gråskala.

– ♥ –

~ P ~