Badrumsdofter

Tvålar, doftljus, tvätt- och sköljmedel. Dofter som hör hemma i vårt kombinerade badrum, spa och tvättstuga.

Sedan vi öppnade upp spa-delen i vårt badrum så har det infunnit sig en alldeles ny och speciell doft däruppe. Det doftar varmt från en ny och större varmvattenberedare, där vattnet värms av solpaneler som ligger på uterumstaket. När vi badat och kryddat med spadofter, dröjer även de dofterna sig kvar ett tag och blandas med det varma. Det doftar spa helt enkelt.

Fastän varmare dagar har kommit så längtar man ändå ibland efter att krypa ner i det sköna bubbelkaret och låta sig masseras av välgörande vattenstrålar och luftbubblor. Och jag tänker också på hur härligt det kommer att kännas i höst, när mörkret och kylan kommer allt närmare.

Spa-delen inrymmer även vår tvättmaskin. Som lite vardagslyx har jag investerat i ett sköljmedel av den lite lyxigare varianten. Det doftar ljuvligt av lavendel när man tvättar sängkläderna. Sköljmedlet finns i flera dofter och går att köpa på lite olika ställen, t.ex. här.

– – –

Eftersom jag jobbar på en skola, är vi just nu mitt uppe i avslutningsfasen av läsåret. Trots att det var hundra år sedan (minst) som jag själv gick ut skolan, så är sommarlovskänslan mer än påtaglig så här års. Den blomstertid… går liksom aldrig ur kroppen hur gammal man än blir.

Sommarlov/semester får dock vänta tre veckor till på mig =)

~ P ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome