Format P – Webb- och grafisk design

Prickar med veckodagar

Jag har på senare tid fastnat för sajter där det bloggas om digital scrapbooking och all den grafiska design som hör detta till. Lite smått så har jag förstås börjat skapa egen grafik, penslar och liknande, för olika former av bloggdesign.

Aspellhome.se har jag använt dessa vintageprickar med veckodagarna några gånger, och publicerar dem nu här för nedladdning.

Ladda hem paket med Photoshop-penslar

Paketet du sparar hem innehåller en .abr-fil som du installerar i programmappen för Photoshop-penslar. Penslarna kommer i två uppsättningar (14 st) i två olika storlekar.

 

Lämna gärna din länk i en kommentar om du använt dem i någon kreation =)

 

3 kommentarer till “Prickar med veckodagar

 1. Anya

  Såååå vacker blogg du har!! Laddat hem & läst på tipsen du ger – din blogg är så inspirerande vacker! Hoppas kunna lära mig ett och annat 😉 måste få till det så snyggt som du gör! Kram!

  Svara
 2. Jess

  Hej!
  Jag har precis hittat till din sida och har hämtat hem flera olika penslar, mönster mm som du har gjort eller tipsat om. Stort tack för dina tips och bra beskrivningar hur man ska installera i Photoshop 🙂 I mitt senaste inlägg har jag tex gjort en vattenstämpel mha din beskrivning (och pensel) 🙂

  Ha en skön söndag. Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *