Format P – Webb- och grafisk design

Projekt Corit Redovisning AB

Redovisningsbyrån Corit hjälpte jag redan 2015 med sin första webbplats, en logotype och visitkort. I oktober förra året hörde de av sig igen och var intresserade av att förnya sin webbplats.

Ibland behöver webbplatser inte bestå av 100-tals sidor med massor med text. Corit ville ha det just så, enkelt …

7 tips på handstilsfonter

Gratissajterna formligen svämmar över av olika slags typsnitt av högst varierande kvalitet. Idag tänkte jag tipsa om några handstilsfonter som jag faktiskt tycker håller måttet. Handstilsfonter tillhör mina favoriter av någon anledning. Det är något med det perfekt operfekta flowet och känslan av en riktig penna som tilltalar mig.

De …

Etiketter i pastell och textur

Senaste pysslet i studion är dessa digitala bildetiketter att klistra på och själv fylla med text eller annat innehåll. Filen du laddar hem består av 2 st PNG-filer med 10 etiketter var – en i pastelliga toner och en i olika texturer. Nedladdningslänk hittar du längst ner i inlägget.

 …

Projekt Anetteisberg.se

Anette Isberg kontaktade mig för ett tag sedan då hon efter en tids uppehåll skulle starta upp sitt företag igen. Det var dags att förnya den flera år gamla webbplatsen som jag gjorde åt henne 2009. Anette var en av mina första kunder när jag startade upp mitt företag och …

En titt i backspegeln

I år 2017, är det 20 år sedan jag började lära mig webbdesign och Photoshop. Med anledning av detta lilla jubileum tänkte jag damma av tangentbordet och skriva ett inlägg där jag ser tillbaka lite i backspegeln.

Designtrender

Det har inom webbdesign, liksom på många andra kreativa områden, alltid varit …

Ny webb till LW Tolkservice

Det var 2011 som jag byggde webbplats första gången till LW Tolkservice. I samband med ett supportärende alldeles nyligen, passade vi på att se över mobilanpassning och ny design à la 2017. Många kunder har svårt att få tiden att räcka till för sin webbplats och är oftast ytterst tacksamma …