Format P – Webb- och grafisk design

Ny design till SVEA Träningscenter

På bara några dagar har jag i tät följd publicerat hela tre webbplatser, vilket nog är rekord hittills. En av dem var SVEA Träningscenters nya webbplats. Klubben där jag själv tränar och även jobbar som instruktör.

Det här uppdraget fick jag redan i februari, med planen att den skulle stå klar i samband med att höstens nya schema presenterades.

Nya Sveatraning.se

Det här är den tredje designen jag gör för SVEA och det är alltid lika roligt att göra det igen. Tidigare har det inte funnits något CMS med i bilden, utan allt har uppdaterats med hjälp av Dreamweaver.

Med WordPress som bas i den nya designen kommer all hantering av sidor och innehåll att underlättas avsevärt. De flesta kunder blir förvånade över hur enkelt det är.

I sidhuvudet ligger en Flash och rullar runt. Jag fick tänka till lite för att få med det rundade hörnet i Flashen, och det ser rätt läckert ut faktiskt. Rutan i mitten längst ner har plats för tre annonser, som rullar runt med en liten slide-effekt (JQuery).

Tillägg som används på webbplatsen:

  • Contact Form 7
  • Lightbox 2
  • The Excerpt reloaded

Se hela webbplatsen på www.sveatraning.se »

2 kommentarer till “Ny design till SVEA Träningscenter

  1. webbdesign robin

    Sjukt snygg design, väldigt modern med färgschemat och lite annorlunda i att du har en bord med tapet bakom den aktiva ytan.

    Siten kommer att gå bra mycket bättre med wordpress än att uppdatera den med dreamweaver. wordpress är sjukt bra på SEO.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *