Format P – Webb- och grafisk design

Ny design och inriktning

Nu var det väldigt längesedan något hände på Piah.se, eftersom jag mest hållit till på Aspellhome.se och ägnat mig åt att utveckla mitt fotograferande. Planen är nu att väcka lite liv i denna något slumrande plats.

Jag har länge funderat över vilken framtid det egentligen skulle bli för Piah.se, vad jag vill inrikta mitt skrivande/skapande på och hur jag samtidigt ska få in lite Format P i det hela. Nu tror jag mig ha funderat färdigt.

Vad händer nu?

Efter en tids tänkande, skissande och knåpande hit och dit, inleder jag nu med att lägga ut en ny design på Piah.se/Formatp.se. Den får bli en början på något nytt.

Nya Piah.se är baserad på den gamla designen (som jag trivts med länge nu) men med lite nytt här och där. Jag har också tänkt till lite vad gäller inriktningen.

Just nu klappar mitt hjärta lite extra för det här med grafisk design i lite mindre skala. Att göra Photoshop-penslar, mönster, texturer, typografi och fonter, redigera foton och saker i den stilen. Allt detta har jag också tänkt att lägga ut här på Piah.se under namnet Piah graphics. Fritt för nedladdning och användning för privat bruk.

Alla goda ting är tre

Tre stycken delar känns det som att jag har i luften när det gäller min Internet-närvaro.

  • Aspellhome.se – Det lite mer personliga med massor av fotograferande
  • Piah.se – Grafiskt skapande i största allmänhet
  • Formatp.se – En del av Piah.se, där jag presenterar mitt företag och mina tjänster

 

 

Kommentarer till “Ny design och inriktning

  1. Jess

    Hej!

    Jag tycker alltid att det är intressant och lärorikt med tips och knep eller tutorials hur man redigerar olika bilder. Alla gör på sitt sätt och vill ha det olika och det är därför det är kul att få se olika sätt, särskilt vintagebilder, de blir så fina! Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *