Format P – Webb- och grafisk design

Dellerhagen.se är publicerad

Dellerhagen.se blev ett ganska långvarigt projekt. Redan i somras kontaktade kafferostaren Mattias mig om att få en webbplats/blogg gjord.

På grund av mycket jobb med det nystartade företaget har det dock varit svårt för honom att finna någon tid åt projektet. Nu i helgen blev dock dags för driftsättning.

Dellerhagen.se

Den nyligen sjösatta Dellerhagen.se har en färgskala som är ljus och stilren, i enlighet med den fina (befintliga) loggan. Ett önskemål från kunden och en färgskala jag själv gillar väldigt mycket.

Vågen gjorde jag först i Illustrator, där det är mycket lättare att skapa böljande former och kurvor med vektorbaserad teknik. Sedan fördes den över till Photoshop, där jag alltid färdigställer mina layouter.

Behöver jag säga att allt är inbyggt i WordPress? Det självklara valet av CMS och bloggsystem för en småföretagare som jag.

Det roliga med WordPress är att man för varje nytt projekt ”tvingas” anta nya utmaningar och finna de lösningar man är ute efter. Denna gång tittade jag lite djupare i det här med villkorsstyrning.

Kommentarer till “Dellerhagen.se är publicerad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *