Torsdagsmys

Märker att jag trivs så bra i den lilla pysselhörnan i hallen däruppe. Där finns alla fina papper och pennor lättillgängliga, gamla saker med själ och det är vitt och lugnt på något sätt. Så funktionellt också för att sitta och pilla med små presenter, kort och liknande.

En arbetsplats fri från elektronik, lite som en miniateljé för att ge plats för en annan sorts skapande. Kanske, kanske kan min lust för tecknande, skissande och målande även börja spira igen? Vem vet.

{ Porslinskruka från House Doctor }


”Mugglaren” i mig har hittat ett par till handgjorda och fina muggar.
Från Åbergs krukmakeri, finns hos Black Balloon.

– – –

Nu doftar det av ingefära i hela huset, efter att maken gjort ett avkok. Ska visst vara hälsosamt på alla sätt och vis. Jag smakade en klunk spetsad med citronsaft och honung, men var inte riktigt beredd på hur starkt det faktiskt är. Satte nästan i halsen, men smaken var helt ok. Jag gillar ju ingefära, till skillnad mot mannen, som tydligen vill tvinga i sig det ändå.

– – –

Tack för besöket kära du – fredag i morron!

 

2 kommentarer till “Torsdagsmys

  1. Uffe Skei

    Mysigt.
    Hoppas du hittar den där inspirationen igen. Träffade Lasse en dag på bussen till jobbet, och faktiskt Kia nån dag senare på väg hem. Lasse var på väg till ateljén för att måla. Det var fint.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome