Semester

Brushes

Min semester har pågått i lite mer än en vecka nu. Hur många planer man än har för vad som ska ske under dessa fem veckor, så är det ändå ganska lätt att falla in i någon sorts lättja. Kanske en befogad sådan, då man jobbat och slitit ännu ett helt år.

Det är lite underligt det där – när det är fullt upp är det som att kreativiteten flödar på ett helt annat sätt än när man  har all tid i världen. Men visst grejar och donar vi här hemma. Det målas möbler, städas och småfixas med saker som blivit liggande. Några innedagar blir det förstås också när vädret är sämre, och jag plockar in allt grönt jag jag hitta för att få det lite somrigt inomhus också.

Lavendel i glas

Lavendel

Hundkex i glasburk

Glasburk, gåsfjäder

Badrum

Badrumsdekor

Första semesterveckan ägnade vi mestadels åt förberedelserna för Hångsarvets loppmarknad, som vi i år anordnade för andra gången någonsin. Vi fick massor med sol och gott om besökare, så vi känner oss väldigt nöjda.

När man befinner sig i förberedelsefasen är det lätt att tänka ”Aldrig mer!” – men när marknadsdagen väl är där och man är mitt uppe i säljandet, så är det så himla kul och snudd på lite festivalkänsla. Jag ställde också frågan till min man när vi plockade ihop vårt pick och pack – ”Hur kommer det sig egentligen att vi fortsatt med detta i snart 10 år?” Med tanke på hur helt utpumpad man känner sig efter dagens slut så är det ett smärre under.

Trots allt så är det ändå ett perfekt sätt för mig (som byter ut interiören i jämn ström) att bli av med saker och kläder som jag tröttnat på. Och vi har en loppis till i år som vi ska sälja på, så det kommer att plockas ihop ännu mer här hemma.

– – –

Ett litet PS: Glad och överraskad blev jag när Arnhem Clothing i Australien hörde av sig och ville göra ett blogginlägg med inspiration från vårt hem med mina bilder. Se inlägget här »

– – –

Penslar, Clas Ohlson
Glas och porslin, loppisfynd

~ P ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome