Förändringens tid

Temugg

Kitchen table

Kitchen table

Vad gäller förändringar, tänker jag framförallt på allt det som följt och följer efter vår utbyggnad. Matbordet, som hittills alltid stått i köket, flyttas nu in till det rum som tidigare rymde våra datorarbetsplatser. Det är rummet närmast köket och därför den allra mest lämpade platsen för ett nytt matrum. Där ska till att börja med målas, men även golvet behöver rivas och riktas upp. Ett större projekt som eventuellt kan ske till sommaren.

I köket är tanken att matbordet ska ersättas av någon sorts köksö. Vi båda har en ganska överensstämmande bild i huvudet hur vi vill att det ska se ut. Det innebär att det delvis kommer att bli ett hemmabygge. Häromdagen kom vi över ett härligt gammalt bord som vi tror kan vara en bra grund för vår idé. Men än så länge får det bara vara ett vanligt bord, var sak får liksom ta sin tid nu.

Flera stora inköp står också på listan, bl.a. en bäddsoffa som vi just nu väntar på till utbyggnaden. Tanken är att rummet ska kunna användas som gästrum också. Något vi hittills varit utan.

Fortsättning följer…

– – –

Imorgon är det dags att börja jobba efter julsemestern. Känns som vanligt ganska konstigt när man varit ledig ett tag, men också skönt att få komma tillbaka till normala rutiner.

Peace

~ P ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome