Feeling free

candysmoothie

chinese_brushes_2

chinese_brushes_1

vintage_frames

lamb_02

lamb_01

lamb_03

– ♥ –

Här hemma har vi under några veckor nu gått in för att bli sockerfria. Att tänka om och tänka sig för, leta dolt socker i innehållsförteckningar, ta bort halvfabrikat och enbart söta med frukt och honung i den mån sötning behövs. Jag känner inget överhängande sockersug och tycker det har gått över förväntan.

De flesta av oss är uppvuxna med socker som någonting helt naturligt och vi är nog alla mer eller mindre ”socker-junkies”. Lite skrämmande när man tänker efter, att vi utan att ens tänka på det får oss en livslång förgiftning och invänjning till något som är så fullständigt onödigt och dåligt för oss. Jag börjar tro att vi inte ens vet hälften än vad det ställer till med i våra kroppar.

– ♥ –

Igår var det lammpremiär här i granngården. Fem små svarta ulltottar hoppar runt i gröngräset för första gången, gör fyrbenssprång och bräker med sina obeskrivligt ljusa bebisröster. Två av lammen är flasklamm och är så kärvänliga så de hoppar nästan upp i famnen på oss när vi sätter oss på huk. Deras små mular snusar oss i ansiktet och vill nafsa och smaka på allt. Det är som balsam för själen och jag känner hur jag ler med hela kroppen.

– ♥ –

Feeling free

~ P ~

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome