En tidig morgon

Window

{ Lång träpinne funnen i mammas vedbod fungerar som gardinstång i matrummet }

Handmade Bali urn

Lace longhorn

LW

{ Små detaljer hos hämtade paket, som gör så mycket }

– – –

Vaknar tidigt denna fredag morgon, trots att jag är ledig. Skrider nerför trappan till den något kylslagna nedervåningen – kylan tycks ha tagit nya tag den senaste veckan. Våren är uppskjuten på obestämd framtid. Som det brukar vara den här tiden på året, när man ständigt går och längtar efter vårvärmen.

Utanför fönstret står det numera välbekanta gänget och äter vid fågelbordet. Stora bocken med hornen och hans tre damer – denna gång ser jag dock bara två av damerna.

Bambi

Bambi

Bambi

Bambi

Den lilla råbocken, med de mindre hornen, får inte riktigt vara med i det andra gänget utan går mest ensam. Förra helgen huserade han i flera dagar i vår syrénberså och tycktes relativt orädd för vår nyfikenhet när vi stod och hängde i fönstren för att studera och fotografera honom.

Vi såg nu att han hade diarré, men var hyfsat pigg för övrigt. Googlade lite om detta och det verkar inte alltför ovanligt att de blir dåliga då och då. Ibland leder det tyvärr till att de inte klarar sig. Nu har vi inte sett honom på några dagar så vi hoppas väl på att han mår bättre.

Och, som Linda kommenterade i förra inlägget, nog äter de upp många knoppar i trädgården också, och lämnar sin spillning precis överallt. Vi kommer att få städa och röja rejält efter deras närvaro denna vinter.

– – –

{ Nya inköp hos underbara Love Warriors - där kommer jag att ruinera mig }

Idag väntar jobb hemma vid datorn.

~ P ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome