Den första i advent

Första advent, 2013

Hyacint, juldekoration

hyacint, julstjärna

– – –

Den första söndagen i advent och vi börjar räkna ner till jullov. Som man längtar efter lite ledighet och hemmamys i denna mörkrets tid. Jul och jullov är för mig sedan barndomen förknippade med någonting mysigt och något jag längtar till.

I och med första advent så går väl också det officiella startskottet vad gäller julpyntandet. Om bara den där snön ville ramla ner någon gång också så vore det som pricken över i.

Fotandet så här års är alltid lite otacksamt. Det tycks aldrig bli något riktigt dagsljus någon gång då solen bara seglar någon meter över horisonten innan den säger godnatt igen. Gultonade bilder eller uppskruvad ISO med lätt grynighet som följd. Bara att välja. Men idag fotades det i alla fall lite bebis här hemma, så under veckan kan det dyka upp bilder.

1a advent

– – –

~ P ~

 

Kommentarer till “Den första i advent

 1. LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

  Hittade just hit & förstår inte varför jag missat dig. Detta måste vara den vackraste blogg jag kommit över, EVER!!

  Jag hittade dig eftersom jag googlade webdesign. Nu har jag suttit & gått igenom sida upp & sida ner & jag började tappa hoppet om att hitta någon som tänker utanför den traditionella blogg fyrkanten.

  Jag har hittat dig!

  Min blogg är en katastrof just nu & ett resultat av att snabbt lappa ihop något jag inte kan längre.. Efter flera år som bloggande på en sajt har jag glömt det lilla jag kunde.

  Jag mailar dig ASAP

  Glada Hälsningar
  //Sessan

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome