Abundance

The trasure of treasures…

Liten trälåda med många möjligheter.

Vem kan motstå en bedårande liten porslinskanna?

Nytt litet sidobord i uterummet. Loppisfynd 140 kr.

~ ♥ ~

Det här med minimalism är nog inget för mig. Jag tycker visserligen att det ser snyggt ut när jag ser hur det kan se ut hos andra, avskalat och rent, men det vill sig inte riktigt hos oss. Faktum är att det nog är omöjligt, när man tycker alldeles för mycket om vackra saker och detaljer. Och jag vill ha allt framme. Samtidigt.

Jag får obsessions för vissa saker i perioder ~ kannor, spetsdukar, små bord, saltströare… ja, när jag hittar något jag gillar så måste det bara med hem. Och jag pratar förstås uteslutande loppis och vintage. Försöker ändå att få till det och hitta någon form av ordning och harmoni mitt i överflödet.

Jag har trots allt börjat känna av en viss mättnad över saker och prylar nu efter våra egna loppisar. Så pass att vi bestämt oss för att lägga ner den loppmarknad vi startade här i byn för sex år sedan. Vi känner helt enkelt att vi fått nog av att släpa lådor med saker hit och dit och att låta det ta upp så mycket plats i våra uthus och bodar. Efter senaste loppisen i juli åkte allt till Erikshjälpen. Skön känsla!

~ ♥ ~