Format P – Webb- och grafisk design

Ny webbplats till Bragegallerian

Ett av mina senaste uppdrag har varit Bragegallerians nya webbplats. Gallerian är belägen här i Borlänge där jag bor, och har genomgått en liten ansiktslyftning med nya färger och nya hyresgäster.

Bragegallerian har även satsat på en egen galleriasamordnare, som såg det som en självklarhet att gallerian nu skulle ha sin egen webbplats. Format P fick den äran att bygga den och här är resultatet.

Bragegallerian.se

Logotype fanns sedan tidigare och färgerna är inspirerade av de nya färgerna i gallerian. Bragegallerian.se är hostad av Loopia, vilka jag nästan alltid anlitar när jag hjälper till med registrering av domännamn och webbhotell. Jag tycker de fungerar mycket bra och de ger suverän support.

WordPress

Självklart vilar sajten tryggt i en WordPress-installation. Som alltid när det gäller företagswebbar, fungerar WordPress här mer som ett CMS än som just bloggverktyg.

Bragegallerian har även en annonsslide (mittenbilden längst ner) som kommer att aktiveras så fort det finns underlag för några annonser från butikerna. Även Flash med en melodislinga är ett ytterligare önskemål som snart ska läggas till.

Designen är byggd så att kunden ska kunna sköta det mesta av innehållet på egen hand via WordPress. Även de små annonsrutorna och annonserna i sliden.

Bland tilläggen som används finns t.ex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *