Format P – Webb- och grafisk design

Ny webbdesign för Qreate

Ända sedan 2009 har jag haft den äran att göra Qreate by Maliin Stoors webbplatser. Någon gång i våras var det återigen dags för Qreate att förnya sitt ansikte på webben, och i förra veckan såg den nya designen äntligen dagens ljus.

Vi har jobbat länge med den här webbplatsen och projektet har inneburit många nya utmaningar för mig. Utmaningar som kan vara nog så frustrerande i skapande stund, men som ger så mycket ny och värdefull kunskap. Det känns otroligt skönt att äntligen ha rott detta i land!

Designen bygger på gratistemat Imbalance från WPShower. Förutom att anpassa designen på olika sätt för Qreates behov, har vi även flyttat upp den ett steg i webbplatsens struktur, då den tidigare låg i en undermapp.

Den nya designen har plugins för de flesta av de sociala medier som Qreate rör sig i, vilket man kan se i form av diverse utdrag i sidfoten.

Det återstår fortfarande en del arbete med sajten, bl.a.ska dess informationsstruktur ses över. Just nu inväntar jag tider då vi kan mötas igen, vilket inte är det lättaste att få till med två uppbokade egenföretagare. Den lilla webbprojektgruppen har förutom mig bestått av Qreate by Maliin Stoor och Niclas Strandh från Deepedition DigitalPR.

Kommentarer till “Ny webbdesign för Qreate

  1. Pingback: Ny webbdesign för Qreate | Format P – Webb- och grafisk design | Köpa hemsida av webbyrå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *