Format P – Webb- och grafisk design

Inspire Sofia Norgren AB har fått ny profil

Under våren och sommaren jobbade jag med en ny webbdesign och grafisk profil till Inspire Sofia Norgren AB. Webbplatsen har dels en blogg, men även ett utbud av tjänster som nu är presenterat på ett tydligare sätt.

Tyngdpunkten i verksamheten ligger på Yoga, coaching, diverse behandlingar och annan form av friskvård. Så här har vi presenterat det på den nya webbplatsen.

Förnyad logotype

Den nya logotypen har en guldgul färg, ett annat typsnitt och en symbol i form av strålar från den andra bokstaven i. Strålarna symboliserar bl.a. energi, flöde, utåtriktad. Logotypen finns i flera ”versioner” där undertexten varierar. Nedan med företagets juridiska namn.

Webbplats

Webbplatsen har bytt huvuddomän, från inspirecoach.se till inspirelife.se. Det tidigare domännamnet är dock fortfarande pekat mot webbplatsen. I samband med detta flyttade vi även upp WordPress-installationen en nivå, från att den legat i en undermapp.

Efter mycket funderingar fram och tillbaka beslöt vi även att lägga företagsdelen i en egen WordPress-installation skild från bloggen. Från webbplatsens entrésida (och innersidornas meny) nås samtliga avdelningar inom Inspire. Kurbitsen och dess guldgula nyans var ett befintligt grafiskt element som vi arbetade fram designen utifrån.

De fina och stämningsfulla fotona av Sofia är tagna av fotograf Ryan Garrison.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.