Format P – Webb- och grafisk design

2 nya WordPress-bloggare gör entré

Två av mina tidigare kunder hörde av sig för en tid sedan för att de ville vidareutveckla sina sajter till bloggar. Den ena publicerades för ett par veckor sedan, och den andra nu i helgen.

Här kommer en presentation av deras nya bloggar.

TÖ Design

Jag byggde redan från början in denna sajt i WordPress för att Terese skulle få det enkelt att uppdatera och lägga in alla sina produktbilder. När hon senare tyckte att det var dags att börja blogga, blev det då ganska enkelt att lösa. Designen anpassades bara lätt till den utökade sidospalten.

Terese gör smycken av alla de slag, samt ljushållare och andra prydnadssaker.
Besök hennes blogg på www.to-design.se.

to-design

Inspire Sofia Norgren

Sofias hemsida har legat ute ett tag och hon har använt Cushy CMS för att uppdatera. När hon hörde av sig till mig med önskemål om att få börja blogga, ordnade jag först till det med webbhotellet så allt var grönt där. Alltid intressant att installera på nya webbhotell.

Därefter anpassades den befintliga designen för att passa som blogg i WordPress. Det nya publicerades igår och Sofia skriver nog sitt första inlägg idag. Sofia arbetar bl.a. med coaching, kostrådgivning, ljusbehandling, yoga m.m. Besök henns blogg på www.inspirecoach.se.

inspire

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *