Vildsvinssafari

{ Liten trött vildsvinskulting }

{ Stora mammavildsvinet }

{ Enastående utsikt från berget }

 

Vi hade en mycket lång dag igår, som idag känns i kroppen i form av matthet och lite lätt träningsvärk. När man cyklat ca 3 mil – och inte cyklat på åratal – så vet man vart rumpan sitter skulle man kunna säga.

Vi deltog bl.a. i ett i-din-egen-takt-lopp där anmälningsavgiften gick till välgörande ändamål. Det var Må Bättre i Falun som anordnade, klubben där vi tränar. En perfekt dag för cykelutflykt. Inte för varmt, ingen motvind och blåst, utan bara skönt!

Dagen avslutade vi med ett mors-dag-besök hos min mamma, som efter fikat ville ta oss med ut på en liten safari. Vad det var vi tittade på kan ni se på bilderna – livs levande och vilda vildsvin. Första gången jag ser sådana vad jag minns. De här är dessutom lite tama och kommer och äter ur händerna på en om man tar med lite bröd. Helt plötsligt bara vällde det fram små kultingar från alla håll och kanter. Påminde lite om när vi blev omringade av näsbjörnarna i Mexico.

– – –

Snart är det dags för kvällspromenaden.

Fridens

 

5 kommentarer till “Vildsvinssafari

  1. Uffe Skei

    Coola grisar!
    Får mig att tänka på Obelix ute och plockar bautastenar och vildsvin;)
    De små är ju riktigt gulliga, fast en vuxen galt med rejäla betar som är på dåligt humör skulle jag helst inte möta under bärplockningen…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome