Skattletarna

Tekopp

Gammalt flaskställ

Let's sleep on it

Djupt sovande kanin

Det är lätt hänt att hoppa till när man ser Albin ligga så här ~ men så här ser en riktigt djupt sovande kanin ut. Tror vi får dra in lite på godsakerna, han börjar se lite för rund och go ut nu.

Table

Spegelkors

Gammalt träbord

Vi skulle ha varit på Antikmässan idag, men vi hoppade faktiskt över det den här gången. Mina förkylningsbesvär väckte mig redan vid halv fem i morse. Jag låg sedan vaken och snörvlade i ett par timmar innan jag kunde somna om. Det känns inte riktigt hundra att gå omkring på en mässa när man är halvklen och trött mest hela tiden.

Istället begav vi oss på skattjakt i närmare trakter ~ nämligen våra uthus. Jodå, vi vet nog ungefär vad som finns därute, men ibland är det kul att gå ut och titta till all bråte, och kanske upptäcka något med nya ögon.

Ett gammalt bord fick följa med in från kylan, med tanken att det kunde fungera som sideboard i vårt matrum. Jag skrubbade och skrubbade och tror väl att jag fick bort den mesta smutsen. Bordskivan skiftar i alla möjliga mörka nyanser, men underredet är rött. Tror att jag tänker spara skivan som den är, men underredet ska nog få ny färg någon gång.

– – –

Antikt flaskställ, flea finding
Spegelkors, Biskopsgården 

– – –

~ P ~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome