I en annan del av huset

Surfcorner_3

Surfcorner_2

Surfcorner_1

Här – i det vilsamt vita – har jag nu placerat min laptop. Enkom för stilla inspirationssurfande. Hur mycket jag än gillar min nya webbstudio, så är det skönt att byta plats ibland. En plats där det inte finns så mycket att arbeta med.

Den här platsen finns på övervåningen, precis när man kommer uppför trappan, i den lilla, lilla hallen. Inifrån vårt hemma-SPA ser man ut i hallen genom det fönster vi satt emellan. Fläkten i taket är för att trycka ner den värme som blåser ut från luftvärmepumpen en bit ner i trappan. Ingen snygg pjäs precis, men nödvändig för att få värme i huset.

Den här lilla hallen är en plats där det lätt samlas grejor som väntar på att hamna någon annanstans. T.ex. upp på vinden, eller så står de bara där förirrade utan funktion medan vi funderar – eller vad vi gör. I söndags gjorde jag ett ryck och rensade i röran. När det blev tomt blev det också pinsamt uppenbart hur smutsiga fönstren var, så jag gjorde en insats även där. Nu känns det äntligen skönt igen, att vistas däruppe.

– – –

Nu hör jag något från tv-rummet som jag känner igen. Signaturen till ”Back to the future”. Går den på tv nu? Jag springer nog in och kollar, för det är en barnsligt härlig film (trilogi) jag aldrig kan se nog av.

Tack för titten kära du

~ P ~

 

Kommentarer till “I en annan del av huset

 1. Lyckoprickar - & livet i pixlar

  Vilken härlig skrivbordsplats!
  & du, den där fläkten så jag inte förrän du nämnde den 😉 (& så hemsk var den faktiskt inte).

  Tack för kommentaren hos mej, & du, var inte så hård mot dej själv.
  Det du skapar i bilder är fantastiskt!

  Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Instagram @aspellhome