Webbdesign

FORMAT P hjälper dig att skapa en ny webbplats från grunden. En webbplats som är enkel att underhålla och inte kräver mer av dig än grundläggande datorkunskap och internetkännedom.

Som kund hos Format P får du hjälp med att strukturera dina behov och att visualisera dina idéer. Målet är att skapa en webbplats som är optimal och funktionell för just dina behov och ditt sätt att arbeta. Självklart är webbplatsen anpassad för mobila enheter.

Behovsinventering

Att starta ett webbprojekt kan innefatta många delar. Vi gör först en behovsinventering för att fastställa ramen för projektet.

  • Vilket syfte har du med din webbplats och vilka funktioner krävs?
  • Har du nyligen startat eget och håller just nu på att bygga upp din verksamhet?
  • Hur mycket tid har du tänkt avsätta för underhåll?

Frågor som är viktiga att fundera över för att få en webbplats som lockar din målgrupp och passar ditt sätt att arbeta. En hemsida kan vara allt från en statisk informationspelare till en levande mötesplats med blogg och läsardialog. Den kan också växa och utvecklas med tiden, vartefter man hittar nya idéer och användningsområden.

Grafisk profilering och design

Den grafiska formgivningen av webbplatsen är ett sätt att visa vem du är och vad du vill förmedla. Har du redan en grafisk profil så ska den självklart även synas på webben. Logotype, profilfärger, symboler och bilder är de grafiska medel som används för att framhäva ditt varumärke och arbeta in ”igenkänningsfaktorn”.

Underhåll med WordPress

FORMAT P är specialiserad på design och utveckling för WordPress. Ett helt kostnadsfritt system för innehållshantering som används av tusentals bloggare och webbskribenter världen över. Läs mer här om WordPress.

Har du fler frågor om webb eller vill du ha ett kostnadsförslag? Varmt välkommen att maila mig här.

Instagram @aspellhome