Format P – Webb- och grafisk design

Piah.se och Formatp.se blir ett

Så har jag äntligen bestämt mig. Varför ha två webbplatser att uppdatera och underhålla, när det räcker med en?

Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag skulle göra, men nu gjorde jag slag i saken och sammanförde de två webbplatserna till en.

Formatp.se

Jag behåller självklart domännamnet och webbhotellet, men domännamnet ska pekas om hit så småningom. Host för Formatp.se är Active24 och jag är väldigt nöjd med deras gränssnitt på webbmailen – MS Outlook Web Access – så det vill jag behålla.

Jag har dessutom lite småwebbar kvar på Formatp.se, testplatser osv. Alltid bra med extra webbutrymme att experimentera på. Själva företagssajten kändes dock onödig, eftersom det är här på Piah.se som det mesta händer. Format P har därför fått mer och eget utrymme här på Piah.se.

Piah.se

Det här domännamnet har jag haft ett antal år och även det tänker jag behålla. Oavsett vilket domännamn man anger så hamnar man alltså här i fortsättningen. Både Formatp och Piah är jag! Piah.se hostas av Loopia, vilka jag också är väldigt nöjd med som just webbhost.

I samband med ”sammansmältningen” passade jag även på att göra en smärre remake av designen. Ingen genomgripande förändring, så jag tror nog de flesta känner igen sig ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *